Parket schuren en olien

Uw houten vloer weer helemaal als nieuw

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Parket schuren en oliën transformeert uw vloer

Wilt u af van lelijke deuken, vlekken en slijtage op uw houten vloer? Kies dan voor parket schuren en oliën door de Schuur Expert uit Haarlem. Wij hebben alles in huis om uw verweerde en doorleefde parket in nieuwstaat terug te brengen. Natuurlijk bieden we dit altijd aan tegen de beste prijs, waarbij onze hoge kwaliteit ongewijzigd blijft. Op deze manier kunt u uw houten vloer laten schuren en oliën zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Bel of mail ons direct even om meer te weten te komen over de behandeling. Natuurlijk kunt u ook gelijk een offerte aanvragen!

Wat is parket schuren en oliën?

Een behandeling van parket schuren en oliën bestaat uit achtereenvolgens het schuren, polijsten en afwerken van de vloer. In meerdere schuursessies verwijderen we een dun laagje van het hout. Hiermee verdwijnen ook alle ontsieringen en schadesporen als sneeuw voor de zon. Daarna polijsten we de parketvloer, zodat de nerven van het hout zich sluiten. Vervolgens brengen we de olie van uw voorkeur aan. Het aanbrengen in één enkele en goed verdeelde laag zorgt voor een perfecte bescherming. Voortaan zal uw parket een stuk beter bestand zijn tegen vervuiling en beschadiging.

Waarom kiezen voor een vloer renovatie?

Een complete renovatie van uw parket is altijd een goed idee. Niet alleen omdat het afrekent met aanwezige schade en vuil, maar vooral ook omdat het uw vloer klaarmaakt voor de toekomst. Wij zorgen voor een betere bescherming van het hout tegen verkleuringen, vochtschade, slijtage en verontreiniging. U kunt vrijwel iedere gewenste kleur parketolie laten toevoegen, zodat uw vloer perfect past bij de rest van uw interieur. Het transformeren van uw woning of bedrijfsruimte was nog nooit zo gemakkelijk! Verder zorgt het parket schuren en oliën er ook voor dat het onderhoud aan de vloer voortaan een stuk eenvoudiger wordt. Regelmatig stofvrij maken en even dweilen is in de meeste gevallen voldoende om uw vloer in topconditie te houden.

Keuze uit de mooiste parket olie kleuren

Bij de renovatie van uw houten vloer heeft u altijd zelf de touwtjes in handen. U mag dus zelf beslissen welke finish het parket krijgt. Zo kunt u onder meer kiezen voor parket schuren en oliën met een donkere of lichte tint vloerolie. Hiermee ziet uw parketvloer er niet alleen prachtig uit, maar ook is hij optimaal beschermd. Het hout is voortaan veel minder onderhevig aan slijtage, krassen en lelijke verkleuringen. Wilt u direct uw keuze maken voor een bepaalde kleur parket olie? Maak snel een afspraak en kies uit één van onze vele mogelijkheden.

Zijn er ook andere behandelingen mogelijk?

Als specialist in parket schuren Haarlem bieden we u een ruim scala aan keuzes. Als uw houten vloer voornamelijk vervuild en niet erg beschadigd is, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor professioneel parket reinigen. We maken uw vloer dan helemaal schoon en werken hem af met een beschermmiddel naar keuze. Bij beschadigingen, hoe klein ook, is een parket renovatie de beste keuze. Zo voorkomt u dat de schade groter wordt en u uw complete vloer moet vervangen. Naast parket schuren en oliën kunt u ook kiezen voor parket schuren en lakken of parket schuren en hardwaxen.

Kiezen voor kwaliteit

Een houten vloer laten schuren en oliën is een werkje dat u het beste aan een parketschuurspecialist kunt overlaten. Bij de Schuur Expert zit u wat dat betreft helemaal goed. We beschikken over 25 jaar ervaring in het vak en hebben al vele duizenden houten vloeren schitterend mogen herstellen. Voor het verkrijgen van het mooiste resultaat bij elke vloer gebruiken we onze professionele schuurapparatuur. Hiermee kunnen we nagenoeg stofvrij uw parket schuren Haarlem. Door de schuurmachine nauwkeurig af te stellen op uw vloer zorgen we er bovendien voor dat alleen het noodzakelijke laagje hout van uw parket wordt verwijderd. Uw vloer blijft dus op volle sterkte en zal nog vele jaren meegaan.

Wacht niet langer: plan direct een afspraak in!

Ziet u dat uw houten vloer ook echt toe is aan een behandeling van parket schuren en oliën? Laat hem dan niet over aan zijn lot, maar maak vandaag nog een afspraak bij de Schuur Expert! We komen eerst een keer langs voor een volledige inventarisatie van uw vloer. Zo kunnen we precies zien wat de houten vloer in uw woning of bedrijfsruimte nodig heeft. Vervolgens stellen we samen een plan van aanpak op. Dit plan wordt uiteraard gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Daarna hoeven we alleen nog maar een datum te prikken voor uw houten vloer laten schuren en oliën!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket renovatie

Parket schuren en oliën | Woning Aerdenhout

Onderhouden door Parket Schuren Aerdenhout

Project
Eengezin Woning Aerdenhout
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in Aerdenhout hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

 

Parket schuren en olien

Parket schuren en lakken | Woning Haarlem

Onderhouden door Parket Schuren Haarlem

Project
Hoekwoning Haarlem
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Haarlem hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en lakken

Parket schuren en oliën | Woning Haarlem

Onderhouden door Parket Schuren Haarlem

Project
AppartementHaarlem
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning inHaarlem hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

parket schuren en olien

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Overveen

Onderhouden door Parket Schuren Overveen

Project
Tussenwoning Overveen
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant in Overveen hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.
Bona
Blue dolphin
monocoat

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM HAARLEM:

Schuur Expert is niet alleen actief in Haarlem. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km.
Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Haarlem of in omringende plaatsen zoals:  Bloemendaal, Alkmaar, Spaarndam, Purmerend, Vijfhuizen, Zandvoort, Zwanenburg, Amsterdam en Amstelveen?
Parket schuren Haarlem