Parket schuren en lakken

Uw houten vloer weer helemaal als nieuw

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Laat uw parket schuren en lakken en maak het als nieuw!

Is de houten vloer in uw pand lelijk, versleten en vies? Maak hem dan weer als nieuw via een behandeling van parket schuren en lakken! Dit rekent af met heftige beschadigingen en ontsierende verkleuringen op het hout. Uw expert in parket schuren helpt u hier graag bij. Op deze manier is het niet nodig om het huidige parket te vervangen, maar kunt u volstaan met een herstelbeurt. Dit is veel sneller en gemakkelijker en ook nog eens uitermate betaalbaar. Laat uw houten vloer dus niet aan zijn lot over, maar schakel de specialist in voor een professionele parket renovatie aan huis!

Wat parket schuren en lakken betekent voor uw vloer

Een grondige behandeling van de houten vloer schuren en lakken verwijdert alle aanwezige schade. Tevens wordt uw parket voorzien van een nieuwe deklaag. Deze zal uw houten vloer optimaal beschermen tegen alle denkbare vormen van vervuiling, slijtage en beschadiging. Voor het beste resultaat worden er meerdere dunne lagen lak aangebracht. Overigens kunnen we uw parket schuren en lakken in allerlei mooie parket olie kleuren. Kiest u dus vooral voor een tint die past bij uw interieur. Op deze manier is het heel eenvoudig om een bestaande vloer compleet te transformeren. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden? Vraag het ons dan gewoon even!

Kiezen voor een echte parketschuurspecialist

Om het mooiste resultaat te garanderen kiest u natuurlijk voor de parket schuren specialist Schuur Expert. Wij beschikken over 25 jaar ervaring in het schuren en lakken van houten vloeren in alle soorten en maten. Het patroon van uw vloer maakt dus niet uit, wij krijgen hem altijd weer volledig in topvorm. Het is goed om te weten dat we een landelijke organisatie zijn. Dit houdt in dat we in elke regio in Nederland onze eigen vakmensen hebben. Er is dus altijd een ervaren parketschuurspecialist bij u in de buurt! Maak snel een afspraak om uw wensen door te nemen of vraag een offerte aan. U kunt kiezen voor parket schuren en oliën, hardwaxen of lakken en natuurlijk altijd in een kleur die u wenst.

Voor zakelijke en particuliere klanten

Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, wij verzorgen graag het parket schuren en lakken op uw locatie. Van het renoveren van de houten vloer in uw appartement of woonhuis tot het herstellen van uw bedrijfsvloer. Geen klus is zo groot dat we hem niet aankunnen. Plan eenvoudig een afspraak in via de website en laat ons weten op welke wijze we uw houten vloer mogen renoveren.

Andere behandelingen

Als Schuur Expert laten we u volledig vrij in uw keuze. U kunt daarom kiezen voor het parket schuren en lakken, maar ook de houten vloer laten schuren en oliën is een prachtige optie. Bij deze methode wordt uw vloer eveneens grondig opgeschoond en egaal gemaakt. Daarna brengen we de parketolie in precies de juiste dikte op uw vloer aan. Nadat het middel uitgehard is, zal het uw vloer uitermate goed beschermen tegen vuil en slijtage. Wilt u meer weten over het verschil tussen parket schuren en oliën en parket schuren en lakken? In een persoonlijk adviesgesprek vertellen we u er met plezier meer over!

Onderhoud aan uw houten vloer

Van tijd tot tijd zal het nodig zijn om uw houten vloer grondig te reinigen. Dit maakt hem vrij van stof en vastgeplakt vuil en helpt ook om slijtage en beschadigingen tegen te gaan. Als de schade aan uw vloer beperkt is, is parket onderhoud veelal voldoende. Heeft u hier zelf geen tijd of gelegenheid voor? Schakel dan de Schuur Expert in. Naast parket renovaties voeren we namelijk ook professioneel parket onderhoud aan. Met behulp van de beste middelen zullen we uw gehele vloeroppervlak grondig reinigen. Daarna brengen we een nieuwe beschermlaag aan op het hout. Hiermee wordt uw parketvloer nog beter beschermd tegen invloeden van buiten.

Offerte of informatie aanvragen

Bent u benieuwd naar onze tarieven voor uw parket schuren en lakken of parket schuren en oliën? Vraag dan via onze website gemakkelijk en snel een offerte aan. Uiteraard stemmen we deze volledig af op uw wensen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon vragen naar extra informatie over het behandelen van uw houten vloer. We komen graag bij u langs om u meer te vertellen over onze werkwijze en de vele voordelen van parket schuren en lakken in uw bedrijf of woning. U kunt ons bereiken via de bekende kanalen: e-mail, telefoon en het online contactformulier.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket renovatie

Parket schuren en oliën | Woning Aerdenhout

Onderhouden door Parket Schuren Aerdenhout

Project
Eengezin Woning Aerdenhout
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in Aerdenhout hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

 

Parket schuren en olien

Parket schuren en lakken | Woning Haarlem

Onderhouden door Parket Schuren Haarlem

Project
Hoekwoning Haarlem
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Haarlem hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en lakken

Parket schuren en oliën | Woning Haarlem

Onderhouden door Parket Schuren Haarlem

Project
AppartementHaarlem
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning inHaarlem hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

parket schuren en olien

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Overveen

Onderhouden door Parket Schuren Overveen

Project
Tussenwoning Overveen
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant in Overveen hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bona
Blue dolphin
monocoat

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM HAARLEM:

Schuur Expert is niet alleen actief in Haarlem. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km.
Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Haarlem of in omringende plaatsen zoals:  Bloemendaal, Alkmaar, Spaarndam, Purmerend, Vijfhuizen, Zandvoort, Zwanenburg, Amsterdam en Amstelveen?
Parket schuren Haarlem